Kropsbehandlinger

Kropsmassage kun for kvinder:

Der tilbydes 4 forskellige behandlinger i kropsmassage, det kommer an på dit behov og hvad der er mest effektivt og afslappende for dig. 

  1. Intensiv opstrammende kropsbehandling. Hele kroppen masseres blidt i Spa Luxury Bodypeeling med kaviarolier. Herefter gives en vidunderlig afstressende wellnessmassage og aromaterpi i kaviarmassagecreme tilsat tørrede hibiscusblomster. Den luksuriøse wellnessmassage og intense aromaterapi udføres på hele kroppen. Efter wellnessmassagen følger en kropsindpakning og en hvilepause for intensiv produktindslusning, samt for at opnå indre ro og velvære.
  2. Eksklusiv og opstrammende kropsbehandling. Denne vidunderlige spabehandling har samme fremgangsmåde som Spa World Anti-cellulite Treatment, hvor der i stedet benyttes luksuriøse og intensive produkter indeholdende padderokke, vedbend, troldnød med mere.  Behandlingen er velegnet til hud med manglende elasticitet, strækmærker.Behandlingstid ca. 60 minutter. – Vi anbefaler at du møder op i afslappet tøj og du kan have behov for at tage hjem direkte efter behandlingen for at tage et bad. 

I booking systemet hedder disse massager Kropsmassage – kun til kvinder

Massage Økologisk Melissa – kun til kvinder

  1. Huden skrubbes med en nærende og blødgørende skrubbecreme, der stimulerer cellefornyelsen og fjerner urenheder. Den bortsliber nænsomt dine døde hudceller med eksfolierende slibekorn, som er komponeret af modificeret cellulose udvundet af træmasse. Cellulose kan let nedbrydes af naturlige mekanismer som et blad på jorden. Din hud renses i dybden, og olier som Macadamia og Gulerodsfrøolie sikrer din hud vitalitet og kraft. Friskheden og fugten tilføres via ekstrakter fra den Hawaiianske hvide Ingefær samt sydens stolte frugt Pomelo. Skrubbecremen er rig på Antioxidanter fra Grøn Te. Kamille og Lavendel bevirker, at din hud føles afslappet og beroliget. Citrus tilfører huden energi og virker opfriskende. Mellisa Ansigts- og kropsolie trænger hurtigt ind i huden. Din hud får tilført rene vitaminer, mineraler og antioxidanter fra 7 af verdens mest fugtgivende, nærende og genopbyggende planteolier af høj kvalitet samt E-Vitamin. Olierne er så rene, at de med fordel kan anvendes til babymassage samt tør, rød, sart og irriteret hud. Tåles optimalt af alle – fri for konservering og parfume.Forebygger strækmærker ved at holde huden fugtig og smidig. Efter indsmøring føles huden blød, gennemfugtet og opstrammet.

Behandlingstid ca. 60 minutter. – Vi anbefaler at du møder op i afslappet tøj og du kan have behov for at tage hjem direkte efter behandlingen for at tage et bad. 

I booking systemet kan du finde kropsmassage i Melissa produkter under – Kropsmassage med Melissa produkter – kun til kvinder.