Fodpleje

Luksus pedicure uden lak.

Fortjent luksusbehandling til dine fødder. Ofte har vi trætte og alt for belastede fødder. Velplejede fødder føles som afspænding for kroppen. Fødderne er den mest aktive del af vores krop og derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke. 

Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa fodbad tilsat forfriskende og ekslusiv fodbadesalt med plejende grapefrugtolie. Renser mildt, og efterlader en behagelig duft af citrus. Badesaltet har en stimulerende virkning på hudens stofskifte, og holder huden glat og spændstig. 

Herefter eksfolierende fødderne med creme giver en perfekt eksfoliering i kraft af perlesukkeret. Peeling øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. 

Hård hud fjernes med en fodfil. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes, neglebåndet fjernes nænsomt og neglene poleres. Pedicure behandlingen afsluttes med en afspændende fod / lægmassage, samt intensiv fugtcreme der har en fantastisk evne til at pleje at tørre fødder med tendens til hård hud.

Fjern venligst evt. neglelak inden du kommer til pedicure, så der kun er fokus på selve behandlingen. Behandling tager ca 55 minutter. 

Pedicure med gellack

I vores bookingsystem kan du også booke luksus pedicure med eller uden lak eller mini pedicure hvor kun negle og neglebånd ordnes og med gellack .