Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtsbehandling:

 • Her udvælges nøje de eksklusive produkter, som skal behandle eller forebygge eventuelle hudproblemer.
  Herefter følger en grundig afrensning af ansigt, hals og decolté.
  Luksus peeling på ansigt, hals og decolté.
  Damp og dybderensning eller dybderensende maske.
  Efter den intensive afrensning af huden følger en blid og terapeutisk massage i luksus olier eller cremer, på ansigt, nakke, skulder og decolté.
  Efter massagen afdækkes øjne, hals og ansigt med luksuriøse masker, og der følger en hvilepause, som efterlader en indre ro.
  Den klassiske ansigtsbehandling afsluttes med strygninger i vidunderlige øjen-, hals- og ansigtscremer, med produkter som passer til din hud.
  Den klassiske ansigtsbehandling kan forebygge og behandle alle typer af hudproblemer, som for eksempel tør hud, fedtet hud, kombineret hud, moden hud, storporet hud med mere, og kan tåles af selv den sarteste hudtype. Behandlingstid ca. 60 minutter.

Økologisk ansigtsbehandling kun med økologiske Melissa produkter:

 • Melissa ansigtsbehandling forbinder det eksklusive og virkningsfulde i en dobbelt symbiose i dens luksuriøse produkter, der kan afstemmes efter alles konkrete hud behov. Alle produkterne er beriget med aktive ingredienser og olier, der er nødvendige for optimal fugt, næring og pleje af hudens dybere lag. Melissa ansigtsbehandling hjælper din hud med at aktivere og understøtte hudens arbejde samt hjælpe den med at normalisere sig ved egen kraft. Mellisa ansigtsbehandling giver din hud en hjælpende hånd til, at den kommer i balance, er styrket, frisk og sund. Behandlingen foregår som følger: En hudanalyse foretages, for valg af de rigtige Melissa produkter til din hudtype. Herefter følger en grundig afrensning af ansigt, hals og decolté. Luksus skrubcreme og/eller kun damp, samt dybderensning af huden, så den bliver ren, klar og frisk. Efter den intensive afrensning af huden følger en blid og terapeutisk massage i luksus olier eller cremer, på ansigt, nakke, skulder og decolté. Efter massagen afdækkes øjne, hals og ansigt med luksus fugtgivende maske, og der følger en hvilepause, som efterlader en indre ro. Ansigtsbehandlingen afsluttes med strygninger i vidunderlige øjen, hals- og ansigtscremer, med produkter som passer til din hud. Melissa ansigtsbehandling kan forebygge og behandle alle typer af hudproblemer, som for eksempel tør hud, fedtet hud, kombineret hud, moden hud, storporet hud med mere, og kan tåles af selv den sarteste hudtype. Behandlingstid ca. 60 minutter.

Hyaluronsyre ansigtsbehandling:

 • Behandlingen foregår som klassisk ansigtsbehandling, men er målrettet huden der trænger til fugt.  Ansigtsbehandlingen der tilfører huden fugt på en øjeblikkelig og langvarig måde, der sikrer hudens fleksibilitet, blødhed og komfort. Behandlingen giver de nødvendige værktøjer for at bevare hudens naturlige syrekappe. Produktets formel inkluderer hyaluronsyre, med en kraftig fugtgivende effekt, og Caesalpinia Spinosa Ekstrakt/innovativ 3D Matrix-teknologi, som binder fugten i huden med langvarig effekt. Blandt hovedingredienserne findes også E-vitamin (antioxidant), Aloe Vera (fugtgivende og genoprettende) samt et matterende og blødgørende middel, der giver huden en fin, silkeagtig finish og mat effekt hvor huden stadig kan ånde. Dag for dag vil huden synes glattere og mere smidig. Denne lette dagcreme anbefales til normal og kombineret hud. Behandlingstid ca. 60 minutter.

Ansigtsbehandling til herre:

 • Behandling specifikt rettet mod mænd. Alle typer af hudproblemer afhjælpes eller forebygges, som for eksempel fedtet hud, kombineret hud, synlige porer, betændelsestilstande, eksem, sarthed, tørhed og alderslinier med mere.Behandlingen kan effektivt kombineres med traditionelle skønhedsapparater for mere intensive resultater. Ansigtsbehandling til mænd består af samme fremgangmåde som til den klassiske ansigtsbehandling. Efterlader huden ren og velplejet, med en mild og maskulin duft.Behandlingstid ca. 60 minutter

A.H.A. Frugtsyrebehandling:

 • Er en kraftigvirkende og intensiv frugtsyreansigtsbehandling. Behandlingen virker effektivt mod små ar, store og synlige porer, akne og urenheder, sol- og miljøskader med mere. Ansigtet får nyt liv, en flot teint og et smukt ensartet hudbillede. Behandlingen kombineres med produkter der passer til din hudtype, produkterne af høj kvalitet og med synlige resultater for din hud. A.H.A behandlingen er ligeledes kraftigvirkende, intensiv og opstrammende ansigtsbehandling. Behandlingen virker effektivt mod alderslinier, manglende elasticitet og vitalitet. Ansigtet opstrammes, rynker forfines og huden får en flot og glødende teint. Behandlingstid 60 min.

Oxygenating and Hydrating Intensivebehandling

 • Foregår som en klassisk ansigtsbehandling, dog med produkter retter til hud som trænger til specifik ilt og fugtbehandling.En kraftigvirkende ilt og fugtbehandling til ansigtet. Iltbehandlingen af huden virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier, samt til livløs hud og træt hud med manglende elasticitet og vitalitet. Ansigtet får skøn fornyet energi og ungdommelig vitalitet.Behandlingstid ca. 60 min

Luxe Gold og vitamin C behandling

 • Er en kraftig virkende opstrammende og porresammentrækkende ansigtsbehandling. Behandlingen er baseret på en speciel kombination af toinnovative ingredienser med høj effektivitet. Kaviarekstrakt, som er rig på regenererende , fornyende og nærende komponenter, og guld som stimulerer cellernes oxidering, og som giver en øjeblikkelig opstrammende effekt. Behandlingen virker effektivt mod alderslinjer, manglende elasticitet og vitalitet, synlige porer og mat teint. Ansigtet opstrammes, rynker og porer forfines, og huden får en flot og glødende teint. Absolut en luksus med specialmaske og koncentrat.Behandlingstid 60 minutter.

Teenagebehandling:

 • Teenagebehandling (mellem 13-18 år) er en ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenagehud. Denne behandling er til dig, der bumser, dybe porer , en sart hud eller akne. Huden trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Behandlingen er individuel og tilpasset din huds behov. Jo hurtigere du kommer igang med at få behandlet en uren hud, jo bedre resultater vil du opnå. Behandlingstid ca. 60 minutter

Ansigtsbehandling mod overpigmenteret hud: 

 • Behandlingen foregår som en klassisk behandling, og med produkter specifikt rettet mod overpigmenteret hud. Whitess er specielt udviklet til at give huden en smuk ensartet teint og vidunderlig glød, samt til at hindre og bekæmpe overpigmentering, i form af de brune skjolder på huden. Produkterne beskytter huden mod miljømæssige faktorer herunder især solens skadelige stråler, som stimulerer pigmentet. Whitess er en meget effektiv produktserie baseret på planteekstrakter, som opretholder hudens fasthed og elasticitet, samtidig med at overpigmente-ring intensivt behandles. Produkterne har en høj solfaktor for maksimal beskyttelse af huden.Behandlingstid ca. 60 minutter.

Dermaroller behandling:

 • Behandlingen er fantastisk, hvis du ønsker ændringer i din hudoverflade. I form af øget spændstighed, frisk kulør, mindre talgproduktion og en mere jævn hudoverflade. Ved behandlingen føres rulles med små nåle hen over huden, vil det føles lidt som en svag prikken i huden. Behandlingen er for dig som har, Ujævn, grovporet hud, hud der mangler vævsfyld, dybere ar, linjer og rynker, pigment og strækmærker
 • Behandlingen foregår således: Huden afrenses grundigt. Bedøvelsescreme lægges på huden når bedøvelsescremen virker fjernes cremen og huden renses igen. Rullen føres med et let tryk, hen over den beskadigede hud, så de fine nåle laver mikroskopiske huller i huden. Disse huller lukker sig i løbet af kort tid, hudcellerne bliver stimuleret og de “provokeres” til at danne nye hornceller, som udgør hudens øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere kollagen, som er den primære struktur i bindevævet i huden.
 • Effekten af dermaroller: Behandlingens effekt er afhængig af hvor store hudskaderne er, inden behandlingens start. Den gode effekt vil ofte ses efter 4 til 6 uger. Huden vil syne mere jævn i det behandlede område. Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen holder. Det afhænger af mange forskellige faktorer, for eksempel hudens struktur, hudens blodcirkulation, levevis, overholdelse af instrukserne m.m. Med denne type behandling kræves der tålmodighed; miraklerne sker ikke natten over, men kommer gradvist. Det fantastiske er, at man udnytter kroppens egen regenereringsproces. Huden snydes til at tro, at der er kommet en skade og sætter herefter gang i reparationsprocessen.Huden kan være rød og prikkende efter behandlingen, hvilket er normalt. Det anbefales at gentage behandlingen ca. 2-4 gange. Behandlingstid ca. 70 minutter